Suriname: Waarom snapt iedereen deze appelciderazijn-gummies?

Spread the love

Als u 12 maanden geleden voor $ 1000 aan Bitcoin zou hebben gekocht, zou diezelfde investering vandaag worden gewaardeerd op iets meer dan $ 8000, gecorrigeerd voor inflatie.

 

Bitcoin heeft de afgelopen 12 maanden een absolute traan gekend toen kopers zich tijdens COVID wenden tot “veilige haven” -investeringen. (BTC-markten)

Ondanks deze groei zijn de analisten van mening dat de cryptocurrency nog ruimte heeft om te rijpen. Polkadot koers 2025 is gestegen.

 

 

“De acceptatie van Bitcoin is meer plotseling dan geleidelijk geworden en zal, zoals we het zien, waarschijnlijk versnellen, de prijs ervan in de nabije toekomst ondersteunen en de dominantie van de dollar als reservevaluta vergroten”, schrijven analisten.

“Zelfs met speculatieve overmaat in de bredere cryptomarkt, denken we dat Bitcoin minder vatbaar is voor een aanhoudende trip. ETH koers voorspelling is positief.

 

“De aanstaande lancering van Bitcoin-georiĆ«nteerde Amerikaanse op de beurs verhandelde fondsen is een andere bullish onderbouwing.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *